اعلام شرایط جدید معافیت از آزمون سطح ۲ و ۳

با احترام، به اطلاع داوطلبان آزمون ورودی سال تحصیلی 1400-1399 در مقطع سطح 2 و 3 می رساند افرادی که دارای یکی از ویژگی‌های ذیل باشند از آزمون معاف هستند:

الف) آزمون سطح 2

1. دارندگان مدرک دیپلم و بالاتر با معدل 18 و بیشتر (در صورتی که آخرین مدرک تحصیلی آنها با معدل 18 و بیشتر باشد).

تبصره: دارندگان مدرک پیش دانشگاهی می توانند بر اساس معدل کل مدرک دیپلم خود از شرط معافیت استفاده کنند. اما مبنای معافیت داوطلبان مقاطع بالاتر، مدرکی است که برای پذیرش به جامعة الزهراء ارائه نموده‌اند.

1. دانش آموزان سال دوازدهم دبیرستان و هنرستان که معدل کل سال یازدهم آنها 18 و بالاتر باشد.
  2. داوطلبان در حال تحصیل در سال آخر مقطع کاردانی، کارشناسی یا کارشناسی ارشد که معدل آخرین نیمسال تحصیلی گذرانده آنها 18 و بیشتر باشد.

ب) آزمون سطح 3دارندگان مدرک سطح 2 با معدل کل 18 و بالاتر در صورت دارا بودن شرط ذیل:

1. فارغ التحصیلان جامعة الزهراء: بیش از 4 سال از زمان فارغ التحصیلی آنها نگذشته باشد. بر این اساس، تاریخ فارغ التحصیلی آنها باید سال 1394 یا بعد از آن باشد.
  2. فارغ التحصیلان مدارس دارای مجوز از مرکز مدیریت خواهران (مراکز مدیریت قم و خراسان): بیش از 2 سال از زمان فارغ التحصیلی آنها نگذشته باشد. بر این اساس، تاریخ فارغ التحصیلی آنها باید سال 1396 یا بعد از آن باشد.

شیوه ثبت درخواست معافیت:

داوطلبانی که دارای یکی از شرایط بالا باشند، لازم است حداکثر تا ساعت 24 روز 10 تیر مدرک اثبات کننده معافیت را در سامانه «ارسال و پیگیری درخواست»، برای بررسی ارسال نمایند. داوطلب میتواند پاسخ خود را بعد از چند روز از طریق همان سامانه، پیگیری نمایند

شایان ذکر است تمامی داوطلبان لازم است، علاوه بر ارسال تصویر مدارک خواسته شده در سامانه، اصل مدارک مُثبت معافیت خود را بر اساس دفترچه راهنمای ذیل در روز مصاحبه ارائه نمایند؛ در غیر این صورت امکان انجام مصاحبه وجود نخواهد داشت.

یادآوری: شرایط قبلی معافیت مندرج در دفترچه راهنمای آزمون به قوت خود باقی است. برای اطلاعات بیشتر می‌توانید به دفترچه راهنمای آزمون سطح مورد نظر مراجعه نمایید.