اطلاعیه مهم در خصوص معادل سازی پذیرفته شدگان سطح ۲، بازپذیری و سطح ۳

به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان سطح 2، بازپذیری و سطح 3 می‌رساند در صورتی که دارای شرایط ذیل هستید لازم است نسبت به ارسال مدارک خواسته شده از طریق لینک‌های ذیل حداکثر تا ساعت 14 روز چهارشنبه مورخ 19 شهریور 1399 اقدام نمایند تا نسبت به معادل سازی واحدهای گذرانده قبلی آنها اقدام شود:

الف) شرایط معادل‌سازی: واجدان شرایط معادل سازی در سطوح مختلف به شرح ذیل هستند:

الف -1) سطح 2

1. دارندگان مدرک دیپلم از مدارس علوم و معارف اسلامی؛
  2. پذیرفته شدگانی که دارای سابقه تحصیلات حوزویِ کمتر از 75 واحد درسی هستند؛
  3. دارندگان مدرک کاردانی و بالاتر که واحدهای همسو با دروس حوزوی را در دانشگاه گذرانده باشند؛

الف -2) سطح 3

1. پذیرفته شدگانی که دارای مدرک سطح 3 بوده یا سابقه تحصیل در سطح 3 را در یکی از مراکز حوزوی داشته باشند؛
  2. پذیرفته شدگانی که علاوه بر مدرک سطح 2 یا کارشناسی همسو دارای مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر در رشته‌های همسو هستند؛
  3. تمامی پذیرفته شدگان دارای مدرک کارشناسی همسو

تبصره: ارسال ریزنمرات دوره کارشناسی بر اساس توضیحاتی که در ادامه خواهد آمد برای تمامی داوطلبانی که بر اساس مدرک کارشناسی همسو در آزمون پذیرفته شده‌اند الزامی است؛ در غیر این صورت امکان انتخاب واحد و تعریف دروس پیش نیاز برای آنها وجود نداشته و پذیرش آنها کأن لم یکن خواهد بود.

الف -3) بازپذیری: تمامی پذیرفته شدگان دوره بازپذیری

ب) مدارک مورد نیاز

تصویر اسکن شده، رنگی و واضح از اصل ریزنمرات ممهور به مهر «دبیرستان»، «مرکز مدیریت حوزه علمیه استان یا «آموزش دانشگاه»

تبصره 1: در صورتی که تصویر مربوط به ریزنمرات از طریق سامانه‌ آموزش محل تحصیل دریافت شده است، تنها در صورت ارسال تصویر اصل مدرک تحصیلی به همراه آن امکان بررسی درخواست معادل‌سازی وجود خواهد داشت.

تبصره 2: داوطلبانی که دروس حوزوی خود را در جامعة الزهراء گذرانده باشند، نیازی به ارسال ریزنمرات ندارند، ولی لازم است درخواست معادل سازی را حداکثر تا ساعت 14 چهارشنبه (19 شهریور)، از طریق لینک‌های ذیل ارسال نمایند.

شایان ذکر است دروس معادل سازی شده، بعد از شروع نیمسال تحصیلی، در سامانه دانش پژوهان قابل رؤیت خواهد بود. نحوه دسترسی به این سامانه در دفترچه راهنمای ثبت نام نهایی توضیح داده خواهد شد.

ارسال مدرک معادل‌سازی ویژه پذیرفته شدگان سطح 2

ارسال مدارک معادل‌سازی ویژه پذیرفته شدگان بازپذیری