اعلام نتایج نهایی آزمون ورودی سطح ۲ ، ۳ و بازپذیری سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

به اطلاع کلیه داوطلبان محترم می رساند که نتایج نهایی پذیرش سال تحصیلی 1399-1400 بر اساس جدول زمان بندی ذیل اعلام خواهد شد:

مقطع

تاریخ اعلام نتیجه نهایی

آغاز ثبت نام نهایی

بازپذیری (سطح 1 به 2)

یکشنبه 16 شهریور، ساعت 24

سه شنبه، 18 شهریور، ساعت 14

سطح 2

یکشنبه 16 شهریور، ساعت 24

سه شنبه، 18 شهریور، ساعت 14

سطح 3

سه شنبه 18 شهریور، ساعت 24 چهارشنبه، 19 شهریور، ساعت 24

سطح 4

متعاقباً از طریق سامانه اعلام می شود

نکات مهم:

1.  زمان ثبت نام نهایی  قبول شدگان ساعت 14 روز سه شنبه مورخ 18 شهریور 99 است.
  2. شیوه آموزش برای نیمسال اول به صورت مجازی است. دفترچه راهنمای شیوه آموزشی و اطلاعات مربوط به سامانه ها و پشتیبانی در روز ثبت نام نهایی ارائه خواهد شد.
  3. آن دسته از طلابی که موفق به اخذ امتیاز لازم نشده اند، می توانند از تاریخ اعلام نتایج به مدت 3 روز با مراجعه به لینک «ثبت اعتراض» نسبت به ثبت اعتراض خود اقدام نمایند.
  4. داوطلبانی که نتیجه آزمون آنها «در حال بررسی» اعلام شده است، در صورتی که پیامکی مبنی بر «عدم ارائه مدرک تحصیلی معتبر» دریافت کرده‌اند لازم است حداکثر تا 2 روز بعد از اعلام نتایج مدرک مربوطه را از طریق لینک "ارسال و پیگیری درخواستها" سامانه پذیرش، درخواست خود را به پشتیبانی پذیرش ارائه نمایند. شایان ذکر است که وضعیت نهایی پذیرش این افراد بعد از بررسی مدارک(حدود یک هفته بعد) مشخص می شود و ارسال مدرک به هیچ وجه به معنای پذیرش نیست. سایر داوطلبانی که وضعیت پذیرش آنها «در حال بررسی» اعلام شده نیازمند بررسی بیشتر بوده که بلافاصله بعد از مشخص شدن نتیجه نهایی، از طریق پیامک به آنها اطلاع رسانی خواهد شد.
  5. با توجه به ظرفیت محدود برای پذیرش داوطلبان سطح 2 در نیمسال اول، اولویت با داوطلبانی است که زودتر اقدام به ثبت نام نهایید نمایند. لطفاً در این باره برنامه ریزی لازم را داشته باشید، زیرا اعتراض نسبت به تغییر نیمسال پس از ثبت نام نهایی، قابل بررسی نیست.
  6. آن دسته از داوطلبان پذیرفته شده در دوره بازپذیری و سطح 2 که دارای سابقه تحصیلات حوزوی در یکی از مدارس مرکز مدیریت خواهران هستند، لازم است برای معادل سازی دروس حداکثر تا ساعت 14 روز چهارشنبه، 19 شهریور، اقدام به ارسال اصل ریزنمرات ممهور به مهر مرکز مدیریت به آدرس ذیل نمایند: قم، بلوار بوعلی، جامعه الزهراء، اداره کل خدمات آموزش، طبقه چهارم ساختمان شهید بهشتی، کارشناس انتقالی بازپذیری. قابل ذکر است افرادی که دارای مدرک سطح 1 هستند لازم است کپی مدرک خود را هم به آدرس فوق ارسال نمایند.

مشاهده نتیجه نهایی

معادل سازی نمرات